Bespreken wat wij voor u betekenen?


 

De beste volgorde is als volgt. Heeft u na bestudering van deze website interesse in onze begeleiding, dan neemt u contact op met uw consulent van de Sociale Dienst en/of arbeidsdeskundige van het UWV of met uw werkgever. Zij leveren informatie (rapporten) over je positie op de arbeidsmarkt in fasen (gemeenten) of reïntegratievisie (UWV). Daarna neemt u via onderstaande formulier contact met ons op voor een eerste kennismaking. Zo'n intake-gesprek is voor veel mensen al fijn om te vertellen over sollicitatie-ervaringen. Met gemiddeld 15-20 jaren ervaring herkennen wij onderdelen van jouw verhaal uit verhalen van vergelijkbare werkzoekenden, geven prognoses op werk en vertellen precies wat je moet doen om werk te vinden.

Mensen ervaren ons als behoorlijk direct, maar eerlijk. Soms niet leuk, maar volgens de werkelijkheid zoals wij die zien, ondersteunt door cijfers. Werkgevers zijn dwingend in hun eisen aan werkzoekenden die wij doorgeven. Ben je het eens met onze analyses, dan schrijven wij samen een reïntegratieplan. Met dat plan ga je terug naar het UWV bedrijf, Sociale Dienst of werkgever voor een akkoord.

 

Gemeenten/
Sociale Dienst


Back2Work
Het Brugstuk 76
1851 WZ HEILOO

UWV en Werkgevers


Nomia Consultants
De Horizon
Hembrugstraat 156
1013 XC Amsterdam

Succesvolle projecten

Methodiek Individual Placement Support (IPS). place-then-train principe. Gerichte training en begeleiding nadat u een reguliere betaalde baan gevonden heeft.

Behouden van een betaalde baan door nadruk op loopbaanplanning. Versterking van het kwalificatieniveau door begeleid leren (werkplekleren).